Voor sport en hobby trainen mensen naar hartenlust en laten zij zich coachen door een professional om beter te worden.

Ook in het werkend leven komt training en coaching goed van pas om je verder te komen. Zie de baan als TOPsport, immers het brood wordt er mee verdient, dus het is belangrijk genoeg. Om goed in het werk te presteren kijken we naar twee dingen:

“loopbaan en ontwikkeling”

THOBS is er voor om plezier, positie en plaats in het werkveld voor nu en in de toekomst helder te krijgen, te bewaken en te verbeteren waar dat kan. Hier heeft zij een aantal begeleidende instrumenten voor ontwikkeld.

Kun je wel wat hulp gebruiken voor jezelf of je team? Zo is er bijvoorbeeld:

Loopbaanbegeleiding

Wat wil ik met mijn loopbaan? Waar sta je met je carrière? En vooral hoe realiseer je carrièredoelstellingen?

Begeleiding in je loopbaan is niet een zaak van cursussen maar vooral een zaak van helder krijgen waar je staat, wat je wilt en hoe dit te realiseren. Het is zeker ook geen eenmalige activiteit. Periodieke reflectie helpt je richting te geven aan datgene wat jij wil realiseren. Vaak heb je daar al eens over nagedacht maar Loopbaanplanning of carrièreplanning is aan verandering en verfijning onderhevig. Of wil je nog steeds profvoetballer, politie agente, piloot, model of brandweerman worden?

Een loopbaanbegeleider kan je een spiegel voorhouden, zal met je sparren en is in staat om samen met jouw een stappenplan op te stellen. En daar waar de meeste loopbaanbegeleidingen ophouden staat het meest belangrijke nog te gebeuren. Het Doen! Hoe kom ik of hoe blijf ik in beweging? Want eenmaal terug op het werk heerst de drukte van alledag. …… Wij zijn je stok achter de deur!

 

Teamontwikkeling

“je ben zo sterk als je zwakste schakel”

Ontwikkelen in de voor jou gewenste richting om je doelen te behalen. daar draait het om. Deze ontwikkeling is soms met het gehele team te realiseren en soms met individuele training.

THOBS ondersteunt om je teamprestaties, te bewaken en te verbeteren daar waar dat kan. Hier heeft zij een aantal begeleidende instrumenten voor ontwikkeld en dat noemen we ACT (Assessment, Coaching en Training). Dit kan op individuele dan wel op groepsbasis zijn.

We nodigen je graag uit om nader kennis met ons te maken en te bekijken op welke wijze THOBS bij je kan aansluiten.

Met vriendelijke groet,

Namens het THOBS Team

Peter de Groot

arbeidsmarktspecialisten

THOBS Career Development

“Jouw toekomst in vertrouwde handen”

Your "nature" as the key to your future