Op zoek naar een jobcoach in Alkmaar?

Laten we maar direct specifiek zijn: Wij doen Loopbaancoaching in Alkmaar. Wij kunnen ondersteunen met alles wat gerelateerd is aan het werk.
Onze arbeidsmarkt specialisten zijn coaches met een diepgaande kennis in het begeleiden van professionals die vast zijn gelopen in hun loopbaan. Dit vereist zowel menselijk inzicht als kennis van de markt. Een echt specialisme dus.

THOBS: jouw loopbaan coach in Alkmaar

Gevestigd aan de Rogier van der Weydestraat in Alkmaar maken wij gebruik van diverse coachings methoden en instrumenten. Maar voor ons is dit niet van belang, voor ons is het logisch te werken met het beste gereedschap waarmee een gefundeerd antwoord gegeven wordt op vragen. Maar het centraal stellen van jouw behoefte is voor ons van evident belang.

Loopbaanadvies Alkmaar

Samen met jou komen tot een helder plan van aanpak, dat afgestemd is op jouw leven, ritme en behoefte. Kortom Maatwerk.
Benieuwd naar het hoe?

Neem dan contact op met  een van de Coaches? Klik hier

Natuurlijk bedienen wij ook loopbaan coaching in Heerhugowaard, Koedijk, Broek op Langedijk, Spierdijk, Heiloo, Castricum, Limmen etc. Dit doen wij vanuit ons kantoor te Alkmaar maar komen desgewenst persoonlijk bij je langs, de assessments worden echter op ons kantoor afgenomen.

arbeidsmarktspecialisten

THOBS Career Development

“Jouw toekomst in vertrouwde handen”

Your "nature" as the key to your future