UWV Participatie Interventie

Door heftige gebeurtenissen kunnen mensen de grip op het leven even kwijt zijn. Hoe mooi is het dan om hulp te krijgen bij je herstel en verkrijgen van structuur om weer verder te kunnen?

Dat steuntje in rug heet participatie interventie. Wij helpen mensen grip terug te krijgen op hun leven. Vaak doen kleine stapjes al heel veel goeds. Samen met jou gaan we op zoek naar wat haalbaar is en met een vaste coach en begeleiding van uit je eigen huis of woonplaats zorgen we samen voor resultaat! Een interventie via het UWV is kosteloos voor jou als particulier!

 

UWV Bevorderen Maatschappelijke Deelname

Als je om wat voor reden dan ook langdurige uit het arbeidsproces bent geraakt, is het fijn om ondersteuning te krijgen met het weer opstarten. Je wil wel weer aan de slag maar de stap naar een betaalde baan is nog spannend en wellicht te groot. Vrijwilligerswerk of een andere vorm van participatie zou al heel mooi zijn maar dan wel graag met een oog op de toekomst en niet zomaar iets. Dit noemen we Bevorderen maatschappelijke deelname. Samen kijken wat haalbaar is, waar je nieuwe doel ligt en hoe deze te realiseren. Wij  willen daarbij graag ondersteunen en als lokaal bekende maatschappelijke arbeidscoaches kennen wij de weg in uw omgeving.

 

UWV Praktijkassessments

Wat vind je leuk om te doen? Waar liggen jouw huidige kwaliteiten? En ook wat wil je vooral niet doen. De zoektocht naar een passende job kan beginnen en samen met onze arbeidsmarktspecialisten gaan we aan de slag. Middels een praktijkassessment gaan we onderzoeken wat jouw kwaliteiten zijn en waar jouw kansen kunnen liggen. Samen bepalen we een set van functies die mogelijk geschikt zijn op omgeving, inhoud, collegialiteit en matchend op jouw huidige inzetbaarheidsniveau. En dan volgt de verkenning in praktijk.

Natuurlijk kun tijdens deze fase altijd rekenen op je vaste coach die de werkgevers in de regio kent en bovenal rekening houdt met jou wensen.

BEGELEIDING BIJ SCHOLING 

Kun je hulp gebruiken om je opleiding te doorlopen? Bijvoorbeeld omdat studeren al een tijd geleden of moeilijk is omdat er zaken in je privé spelen. Dan kunnen wij je helpen. We empoweren, door je te helpen bij zaken als het aanleren van planmatig studeren en het aanbrengen van focus. Zodat jij je studie kunt (blijven) volgen en succesvol afrondt.

 

Neem vrijblijvend contact met ons voor meer informatie of om het een en ander te bespreken. 085-2101070 of info@thobs.nl

arbeidsmarktspecialisten

THOBS Career Development

“Jouw toekomst in vertrouwde handen”