Uw organisatie en THOBS

Wij zijn de career development organisatie die u helpt bij de begeleiding en ontwikkeling van uw personeel. Dit betekent dat wij oplossingen aandragen voor uw capaciteitsbehoefte, kennis- en talentontwikkeling of uitstroom van personeel.

In een kennismakingsgesprek leren wij uw organisatie kennen en zijn zodoende in staat oplossingen aan te dragen die passen binnen de aard van uw bedrijf. Instrumenten, methoden en technieken zijn overal voor handen maar de cultuurwaarden blijken altijd weer een doorslaggevende factor in het succes te zijn. Samen met u bepalen we de doelstellingen en stellen een plan van aanpak op. Niet u moet en u doet! maar u zelf bepaalt en u stuurt want het is uw organisatie.

Bij ons staan in deze context de professionals centraal. Zij zijn de cultuurdragers en wij geloven tevens in intrinsieke motivatie dat leidt tot resultaat.

En dat werkt! Al meer dan 10 jaar blijkt onze werkwijze succesvol. Bedrijven als ABN AMRO, Yacht, Johan Enschede, DOSCO etc. schakelen ons niet zomaar in.

Waar kan THOBS jou als werkgever bij helpen?

Personeelsbehoefte

Wie heeft er momenteel geen dringend behoefte aan goed personeel? Vast, deta vast of interim?

In alle gevallen is THOBS in staat de juiste kandidaat voor u te lokaliseren. Daarbij gaan wij uit van de juiste professional op de juiste plaats want de cultuuraspecten zijn de doorslaggevende factor in een succesvolle bemiddeling. We maken dan ook graag kennis om u beter te leren kennen en er gelijktijdig alles aan te doen om de juiste kandidaat te presenteren.

Wij zijn goed, nononsens en goedkoop. Het is niet voor niets dat bedrijven als ABN AMRO, Johan Enschede, NS, Gemeente Alkmaar, Koole Terminals of Yacht graag met ons zaken doen.

Lees meer over personeelsbehoefte

Assessment, Coaching & Training werkgever

Om als professional uw bedrijf winstgevend te maken zijn investeringen in hem in de vorm van tijd, begeleiding en training onmisbare elementen om groei te realiseren. Naast winstgevendheid is het ook een prima middel voor medewerkerstevredenheid hetgeen garant staat voor een langer verblijf in uw organisatie. Kortom een onmisbaar onderdeel van de bedrijfsvoering wat vraagt om een HRM-specialist. Zo’n professional full time over de vloer is wellicht een te dure aangelegenheid en daarom heeft THOBS voor u de Assessment, Coaching & Training faciliteit.

Lees meer over Assessment, Coaching & Training werkgever

Outplacement voor bedrijven

Er zijn vele manieren waarop je bedrijf of afdeling in een outplacementsituatie terecht kan komen. Je medewerker functioneert niet goed of is ontevreden, een reorganisatie of een verhuizing, het zijn slechts een paar voorbeelden.

Dan is het goed een professionele organisatie in de hand te nemen die de arbeidsmarkt kent en samen met jou en je professional op zoek gaat naar passende oplossingen.

Outplacement is bijna nooit leuk maar biedt wel kansen! Wij maken graag met je kennis waarin er alle ruimte is voor jouw verhaal, zodat we vandaar uit een strategie samen kunnen opstellen.

2e spoor re-integratie

De wet poortwachter: Je bent als werkgever, samen met uw arbeidsongeschikte medewerker,verantwoordelijk voor het re-integratietraject tijdens ziekte.

Is een medewerker na één jaar niet in staat om zijn eigen werk wegens ziekte uit te voeren en is terugkeer binnen uw bedrijf niet meer mogelijk, dan is passend werk bij een andere werkgever de volgende optie. Dit heet re-integratie tweede spoor. Helaas bent u verplicht hier pro actief initiatief op te nemen en is de hulp van een arbeidsmarktspecialist zoals THOBS hier een welkome aanvulling in.

Lees meer over 2e spoor re-integratie

Werkwijze THOBS

Onze houding is als het kan informeel. Formeel als het moet maar altijd professioneel. Thobs is er op gericht een lange termijn samenwerking aan te gaan.

Focus op de klant en professional

In een kennismakingsgesprek leren wij uw organisatie kennen en zijn zodoende in staat oplossingen aan te dragen die passen binnen de aard van uw bedrijf. Instrumenten, methoden en technieken zijn overal voor handen maar de cultuurwaarden blijken altijd weer een doorslaggevende factor in het succes te zijn. Samen met u bepalen we de doelstellingen en stellen een plan van aanpak op. Niet u moet en u doet! U bepaalt zelf want het is uw organisatie.

Bij ons staan in deze context de professionals centraal. Zij zijn de cultuurdragers en wij geloven tevens in intrinsieke motivatie dat leidt tot resultaat.

arbeidsmarktspecialisten

THOBS Career Development

“Jouw toekomst in vertrouwde handen”

Your "nature" as the key to your future