Als je vanuit oorlogsgebied vlucht en in Nederland aankomt gebeurt er heel veel voordat je aan het werk gaat.  Om ondersteuning te krijgen bij je inburgering hebben wij samen met de gemeenten het succesvolle programma VIPwerk opgericht.

Jobcoaches, ambulant begeleiders, leraren, psychologen en HR-specialisten. Zij brengen allen hun specifieke expertises in. Zo koppelen we je altijd aan de juiste begeleiding om samen het verschil te maken. Wij helpen je graag! Kijk voor meer informatie op www.vipwerk.nl

arbeidsmarktspecialisten

THOBS Career Development

“Jouw toekomst in vertrouwde handen”

Your "nature" as the key to your future

Uw organisatie en THOBS

Wij zijn de career development organisatie die u helpt bij de begeleiding en ontwikkeling van uw personeel. Dit betekent dat wij oplossingen aandragen voor uw capaciteitsbehoefte, kennis- en talentontwikkeling of uitstroom van personeel.

 

In een kennismakingsgesprek leren wij uw organisatie kennen en zijn zodoende in staat oplossingen aan te dragen die passen binnen de aard van uw bedrijf. Instrumenten, methoden en technieken zijn overal voor handen maar de cultuurwaarden blijken altijd weer een doorslaggevende factor in het succes te zijn. Samen met u bepalen we de doelstellingen en stellen een plan van aanpak op. Niet u moet en u doet! maar uzelf bepaalt en u stuurt want het is uw organisatie.

 

Bij ons staan in deze context de professionals centraal. Zij zijn de cultuurdragers en wij geloven tevens in intrinsieke motivatie dat leidt tot resultaat.

 

En dat werkt! Al meer dan 10 jaar blijkt onze werkwijze succesvol. Bedrijven als ABN AMRO, Yacht, Johan Enschede, DOSCO etc. schakelen ons niet zomaar in.

 

Referentie info:

THOBS sluit raamovereenkomst met multinational Infosys

Met meer dan 80.000 werknemers actief in 23 landen mag Infosys zich met recht een van de global spelers op het gebied van IT outsourcing noemen. Met gepaste trots kunnen wij melden dat de samenwerking middels een raamcontract bevestigd is. Dit betekent voor jou top of the bill functies met A-status projecten bij de top 20 bedrijven van nl. International career development is on it’s way.

 

ABN AMRO Outplacement benoemt THOBS tot preferred supplier

Met een ferme handruk is de samenwerking tussen THOBS en de ABN AMRO bekrachtigd! De ABN AMRO ziet in THOBS de career development specialist die in staat is haar boventallig personeel te begeleiden naar nieuwe uitdagingen.

De eerste reacties zijn zeer positief en we kijken er dan ook samen naar uit om succes te maken voor een ieder en in het specifiek de betrokken professional.

lalalala