Fee Structuur

THOBS is anders! Geen percentages maar vaste bedragen.

EN naar mate het vertrouwen in elkaar groeit wordt er korting verleend omdat de acquisitiekosten nu eenmaal afnemen bij een langere samenwerking.

 

Zo dus

Fee is 10 – 15 euro per uur. Onze marge start met 15 euro per uur. Tijdens je opdracht gaat er ieder halfjaar 2 euro vanaf tot een minimum van 10 euro. En! Dit behoeft geen aan een gesloten periode te zijn. Je hebt niet voor niets gekozen om Freelancer te zijn. Doe je tussendoor een andere opdracht is dit dus geen enkel probleem.

 

En zo dus niet

Voor de meeste detacheringsburo’s is de mark-up 35-45%. Voor de organisaties die freelancers bemiddelen is de mark-up 30%-43%. Voor de CV pushers is dit (30%).

 

Mark up is jouw tarief + % opdrachtgever.

 

Let op veel bedrijven nemen het lager lijkende percentage van het verkooptarief. Wees je hier van bewust! En… dit blijft gedurende je hele looptijd van opdrachten.

 

En zo dus weer wel

Daarbij draagt Thobs zorg voor de betalingsrisico’s bij klanten. Wij betalen binnen 30 dagen!

 

Aandragen van freelancers wordt beloond!

Vele organisaties zeggen hartelijk dank voor de moeite. Thobs niet! Acquisitie kost tijd en geld dus als wij daarop kunnen besparen profiteer jij daar van mee. Leads worden in de recruitmentwereld veelal middels een 30/70 verhouding verwerkt. Zo ook bij jouw lead. 30% van de fee komt jou toe.

Rekenvoorbeeld: Plaatsing 100 euro, fee 15 euro. Jouw deel is 0,3 van 15 = 4,5 euro per uur.

Voor de duidelijkheid.

Wij rekenen bij het aandragen van freelancers wel 0,65 p/u aan transactie- en verwerkingskosten.

De acquisitie tijd loopt af na 12 mnd. (wederom hoeft geen aan een gesloten periode te zijn)

 

Kijk dat scheelt! En je hebt tevens een uitleg naar de belastingdienst dat je meerdere diensten verleent gedurende een jaar.

arbeidsmarktspecialisten

THOBS Career Development

“Jouw toekomst in vertrouwde handen”

Your "nature" as the key to your future