Om als professional uw bedrijf winstgevend te maken zijn investeringen in hem in de vorm van tijd, begeleiding en training onmisbare elementen om groei te realiseren. Naast winstgevendheid is het ook een prima middel voor medewerkerstevredenheid hetgeen garant staat voor een langer verblijf in uw organisatie. Kortom een onmisbaar onderdeel van de bedrijfsvoering wat vraagt om een HRM-specialist. Zo’n professional full time over de vloer is wellicht een te dure aangelegenheid en daarom heeft THOBS voor u de Assessment, Coaching & Training faciliteit.

Assessment

Om te bepalen of iemand de “potentie” heeft om een rol goed uit te oefenen. Of om te bepalen wat de afstand tot het nieuwe jobdoel is maken veel bedrijven gebruik van een Assessment.

THOBS is het assessmentburo waarbij je terecht kunt voor alle vraagstukken omtrent de baanselectie, loopbaan en ontwikkeling. Gevestigd in Alkmaar, Hoorn en Wormer maken wij gebruik van SHL. Dit zijn dé assessmentinstrumenten van de wereldleider in psychometrische tests en vragenlijsten.

Zo ben je verzekerd van het beste gereedschap waarmee een gefundeerd antwoord gegeven wordt op vragen met betrekking tot o.a. selectie, loopbaan en ontwikkeling.

 

Training

Trainingen zijn een uitermate handig instrument om competenties en vaardigheden te ontwikkelen. Het gevaar bestaat echter dat eenmaal terug op de werkvloer het geleerde niet in praktijk wordt gebracht. Hoe vaak komt dit niet voor! Daar is THOBS als coach voor in te schakelen. Ten aanzien van de trainingen biedt THOBS diverse cursusmogelijkheden aan en staat zij in contact met diverse opleidingsinstituten om u van een gedegen trainingsadvies te voorzien.

Coaching

Goed personeel vinden is moeilijk genoeg maar goed personeel behouden is daarom des te belangrijker. Meer dan ooit bewegen professionals zich gemakkelijk van de ene naar de andere werkgever. Het is dus zaak je team goed te begeleiden en hun tevredenheid te meten.

Die begeleiding kost tijd en vergt expertise. Dus u schakelt THOBS in. Wij zijn echt goed in Coachen, beleven daar veel plezier aan en kunnen uw werknemers dan ook begeleiden in de zaken die voor hen belangrijk zijn.

 
arbeidsmarktspecialisten

THOBS Career Development

“Jouw toekomst in vertrouwde handen”

Your "nature" as the key to your future