Wat is Reintegratie

reintegration réintégration επανενοποίηση reintegrazione 重返社會 Pеинтеграция reintegração 復帰 reintegración wiedereingliederung, attføring, återanpassning reintegrarea اعدلا ا ةداعا reintegraciju.

 

ER IS NIETS WERELDVREEMDS AAN RE-INTEGREREN

 

RE-INTEGRATIE KOMT VOOR IN ALLE WERELDDELEN EN BESTAAT IN ALLE TALEN. JAARLIJKS ZIJN ER HONDERDDUIZENDEN MENSEN DIE DOOR OMSTANDIGHEDEN EEN HERORIËNTATIE VAN HUN LOOPBAAN WILLEN EN SOMS MOETEN NEMEN. ER IS NIETS VREEMDS AAN MAAR IEDERE SITUATIE OP ZICH IS WEL UNIEK. GELUKKIG ZIJN ER SPECIALISTEN DIE JE BIJ KUNNEN STAAN. ZOALS THOBS REINTEGRATIE.

 

KENNISMAKEN

Er zijn vele redenen waarom jij in een re-integratie situatie terecht kan komen. Wellicht ben je er onzeker over of zie je het juist als een nieuwe kans. Het hoe & waarom is voor een ieder weer anders en in een op maat gesneden gesprek met THOBS is er dan ook alle ruimte voor jouw verhaal. Eén ding is belangrijk te weten en dat is dat de toekomst echt naar je lacht. Vele kansen en signalen worden jouw deel. Het is 100% zeker dat jouw talenten en vaardigheden toepasbaar zijn elders in de arbeidsmarkt. En écht iets doen wat je altijd al voor ogen hebt gehad zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn.

 

WIE ZIJN WIJ

THOBS Re-integratie is een organisatie met een sterk netwerk in Noord-Holland op het gebied van Sales, IT en HRM. Zowel grote multinationals als kleine regionale bedrijven willen graag met ons werken vanwege onze open, eerlijke, betrouwbare en no nonsens houding. Iets wat ook jij van ons kunt verwachten.

 

WAAR HET BIJ ONS OM DRAAIT

Samen kijken naar wat je talenten zijn, het zelf bepalen wat je echt wil, het uitspreken van wat mogelijk is en de route bepalen die jij gaat bewandelen om dit te realiseren. Dat is waar een re-integratietraject bij THOBS om gaat. Wij helpen en begeleiden je gedurende dit proces, zodat jij uiteindelijk een passende job vindt waarin je je weer lekker voelt.

 

“Niet wij maar Jij staat centraal tijdens het re-integratietraject”

 

DIT KUNNEN WIJ VERZORGEN:

· Intensieve en individuele begeleiding

. Competentieonderzoek (onderzoek persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden)

· Studie-/beroepskeuzetraining

· Snuffelstages

. Leerwerktrajecten

. Sollicitatie en CV training & coaching

· Een uitgebreid netwerk

· Aanlevering vacatures

· Jobcoaching bij aanvang arbeid

· Loopbaanplanning

En niet te vergeten Werk!

 

HOE START IK EEN RE-INTEGRATIETRAJECT?

In principe kan iedereen met een UWV uitkering in aanmerking komen voor een traject. Er zijn drie basistrajecten te weten 

Modulaire Re-integratie, als werk nog echt even te ver is en je eerst je privé nog e.a. op orde moet brengen.

Werkfit, als je er voor gaat maar een baan is nog iets te ver weg, het traject

Naar Werk, als je direct richting een baan wil en kunt,  

Als jij beslist met ons verder te gaan dan stellen wij samen een plan van aanpak op, welke ter goedkeuring aan je coach van het UWV wordt voorgelegd. Als deze akkoord is, is dat het startsein van het traject. EN DAN…Stemmen we het proces op jou af zodat jij je prettig voelt bij de werkwijze. Maatwerk is bij ons Standaard! 

WAT VERWACHTEN WIJ

Onze trajecten zijn uitsluitend geschikt voor professionals die willen. Er zijn redenen en oorzaken waarom je uitkeringsgerechtigd bent. De meeste kent THOBS. Door daar samen aan te werken en te kijken wat juist wel mogelijk is word jij succesvol. Als je bereid bent te werken aan verbetering, dus ook naast de gesprekken actief werken aan de toekomst, dan zal THOBS er ook helemaal voor gaan. Hoe dit te doen wordt tijdens het coachingstraject besproken, zodat elkaars verwachtingen duidelijk zijn.

“Wij kijken er naar uit om kennis met je te mogen maken.”

arbeidsmarktspecialisten

THOBS Career Development

“Jouw toekomst in vertrouwde handen”

Your "nature" as the key to your future